Kamagra Gel U Apotekama

En nation under socker Tänk tillbaka till den senaste födelsedagsfesten, baby shower eller bröllop. Det var naturligtvis en tårta. Oavsett om vanilj eller choklad, lakan eller skiktet, dekorerad med glasyr eller Scooby Doo, Kamagraonlinesverige var varje söt, fuktig smälta i din munbit, ett firande av familjen, traditionen, livets meningsfulla övergångar livet själv. Men sanningen måste få veta: Sugary foods är inte längre bara en uppenbar behandling, och tar centrum. Det är troligt att du äter mycket mer socker än du inser och får det från platser du aldrig skulle misstänka. Ständigt ökande mängder socker har invaderat den amerikanska kosten under de senaste 40 åren, https://www.kamagraonlinesverige.se och det är inte för att vi äter mer apelsiner och äpplen. Den genomsnittliga amerikanen förbrukar 130 pounds tillsatt socker per år, https://en.wikipedia.org/wiki/Sildenafil dvs socker som är en ingrediens i mat snarare än socker som förekommer naturligt i mat. Eftersom söta drycker får mest av den dåliga pressen kanske du tror att majoriteten av vårt tillförda sockerintag kommer från sodavatten, juice och specialdryck. Nej. Sötdrycker står för endast en tredjedel av det beloppet.Kamagra Gel Du kanske också tror att det mesta av det tillsatta sockret blir förbrukat hemifrån. Cheesecake chaser efter en trevlig middag, snabbmat pit stannar, närbutik snatch och griper nope igen. Vi konsumerar två tredjedelar av det 130 pund hemma.

Kamagra Gel
Kamagra Gel

Vilket innebär att sockret kommer inifrån ditt hus. Faktum är att en studie som analyserade nästan 86 000 förpackade livsmedel över en 4-årsperiod fann att 75% innehöll tillsatta sötningsmedel. Kamagraonlinesverige Den övervägande delen av det är i form av vitt bordssocker och den sirapiga goo kallas hög fruktos majssirap.https://www.kamagraonlinesverige.se På toppen av allt socker dricker vi även andra raffinerade kolhydrater. Det genomsnittliga dagliga kaloriintaget i USA har ökat nästan 25% sedan 1970-talet. Mer än hälften av den ökningen har kommit från korn och socker. Vi äter 11 portioner korn och spannmålsprodukter i genomsnitt per dag ungefär dubbelt så mycket som vi borde äta och vi pratar inte quinoa och vetebröd. De flesta av dessa portioner kommer i form av raffinerade korn. Denna kategori omfattar inte bara vitt mjöl, bagels, Kamagra Sverige muffins och vitt bröd. Pretzels, crackers, pita chips, vitt ris, pasta och pizza skorpe är också en del av den gruppen. Så är mycket bearbetade helkornsprodukter som bruna riskakor, helvetebröd, frukostflingor (som fullkornsflingor, grädde av vete och snabb havregryn) och fullkornskakor. Dessa livsmedel kan ha fibrer och etiketter som sträcker sig till hela kornkornet som de innehåller, men på grund av hur de bearbetas uppför sig de som socker i kroppen.  Dessutom säds sädprodukter ofta med socker! Inte du, säger du. Du äter inte så mycket socker. Kanske gör du det inte.

Kamagra Sverige
Kamagra Sverige

Men kanske, kanske bara, du gör det och du vet inte ens det. Forskning har trots allt funnit att vi tror att vi konsumerar färre kalorier än vad vi gör. Kamagraonlinesverige Det är inte en sträcka att säga att du kan på allvar underskatta ditt intag av socker, speciellt när det går så många olika namn och maskerar som hälsosam mat. Hur kom vi fram till denna sockersträckta tillstånd? Sanningen är att livsmedelsindustrin har kapat vår naturliga attraktion mot socker och lätt att smälta kolhydrater en önskan som är både fysisk och känslomässig och radikalt förändrade våra förväntningar på ”söt”. https://www.kamagraonlinesverige.se Men vi har sötare nyheter: Du kan krympa din sockermag utan att svära av socker för alltid. Så här kommer du igång. Upptäck 10 Dolda Sugar Bombs du äter varje dag. Ta reda på om du är beroende av socker med denna Sugar Quiz. Läs 22 Smart Sugar Swaps för att ta hand om ditt sockerintag. Kaka smartare med dessa 10 Lågsocker Desserter och 10 Socker Smart Recept. Utdrag från Sugar Smart Diet av Anne Alexander med Julia VanTine (publicerad av Rodale, som publicerar Prevention).Kamagra Online Läs mer om boken här! Informationen som presenteras på denna webbplats är inte avsedd som särskild medicinsk rådgivning och ersätter inte professionell medicinsk behandling eller diagnos. Läs vår medicinska rådsmeddelande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *